12 jul 2024, 9:55

По пътя 38 

  Poesía
67 0 0

П О   П Ъ Т Я   38

 

Колкото времето по не ти стига,

животът ти започва,да става по-смислен,

авторитетно пред себе си имидж постигаш

и нещата ти някак от само себе си се курдисват.

 

Е,не може да бъде всичко точно до грам,

понякога жена ти с поглед див те убива,

но от щастие лъсва ликът й огрян,

ако се поизпотиш на нейната нива.

 

05.06.2024г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??