П О П Ъ Т Я 38
Колкото времето по не ти стига,
животът ти започва,да става по-смислен,
авторитетно пред себе си имидж постигаш
и нещата ти някак от само себе си се курдисват.
Е,не може да бъде всичко точно до грам,
понякога жена ти с поглед див те убива,
но от щастие лъсва ликът й огрян,
ако се поизпотиш на нейната нива.
05.06.2024г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.