28 ene 2011, 23:10

По-различното обяснение в любов (по Фройд) 

  Poesía » De amor
1812 0 20

-------------

 

Не допускам в Аз-а себичност.

Регулирам любовта си перфектно,

за да не хвана шизофреногеничност

и разни там, други психо-ефекти...

 

В синеочието е инстанцията балансираща,

отлично въздействаща и на двата ми полюса.

Нашите Аз-ове са добре функциониращи,

за да ни анализират мъртви психо-колоси!

 

Потенциалът ми е далеч от излиняване -

докато тебе те има, ще пиша...

И, за да няма в Аз-овете разминаване,

ще кажа "Обичам те" и в това четиристишие!

 

 

---------------

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??