17 abr 2023, 8:48

По „Ру̀со... гладно не седѝ“ 

  Poesía
114 0 0

Ру̀со... гладно

не седѝ и

 

сътворява

лудории.

 

А не е ли

ру̀со, с врява

 

тръгва и се

изрусява!

 

..........................................

 

Ру̀со... гладно

не седѝ и

 

сътворява

бъркотии.

 

И на неговата

все е -

 

инак па̀ли

и беснее.

 

..........................................

 

Па̀ли, ала

не вредѝ.

 

И... недей

му се сърдѝ!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??