10 dic 2008, 19:30

По следите... 

  Poesía
616 0 13
 

 

По местата на нашето щастие

вечно душата ми ще се скита...

Пияна от светлите страсти...

Лудо обичаща до...

Не-насита...

 

Там душата ми ще се завръща...

Скитница между минало и настояще...

Между спомен и бъдеще...

По следите на нашето щастие...

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??