29 sept 2019, 23:15

По случай 29.09. — Световния ден на сърцето 

  Poesía
381 1 0

сърца туптят
и в седем осми такт
обичат

и всяка гръд ведрят
и в нея
ръченѝчат*

_________________________________

 

*според както се твърди

 

сърцето тупти в съответствие с
българския неравноделен такт
седем осми

 

извор:

 

https://balkanite.net/zdrawe/407-bilkariat-vasil-kaniskov-surceti-bie-v-rituma-na-ruchenicata

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??