29.09.2019 г., 23:15 ч.

По случай 29.09. — Световния ден на сърцето 

  Поезия
380 1 0

сърца туптят
и в седем осми такт
обичат

и всяка гръд ведрят
и в нея
ръченѝчат*

_________________________________

 

*според както се твърди

 

сърцето тупти в съответствие с
българския неравноделен такт
седем осми

 

извор:

 

https://balkanite.net/zdrawe/407-bilkariat-vasil-kaniskov-surceti-bie-v-rituma-na-ruchenicata

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??