12 oct 2010, 11:52

По стъпките на лятото 

  Poesía
621 0 1

По стъпките на лятото вървя,
вървя и вдишвам свободата,
лъчи от слънчеви мечти
прокарват се в душата.

Морски бриз прогонва самотата
и ме кара да се смея,
усещам нещо по-специално днес
и очаквам да го преживея.

По стъпките ми някой май се движи,
обръщам се – това си ТИ,
поглеждаш ме така любовно,
като че ли нещо предстои.

Неволно се усмихвам, като зная,
че нещо тази вечер ще се случи.
Къде ли ни отвеждат летните следи,
скоро всеки ще научи.

   
 

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??