17 jul 2008, 11:31

По теб горя 

  Poesía » De amor
767 0 3

 

Ти ли си това или сънувам?!

От плът и кръв мечтата моя!

Все за теб бленувам!


Гледам към кафявите, усмихнати очи,

но не проговарят, не!

Грейнали са като слънчеви лъчи -

какво ли крият те?!


Искам да ти кажа:

"Обичам те повече от всичко на света!"

Желая те - не мога да се спра!

Но ти желаеш ли това?!


Чувствата в себе си тая.

Страх ме е да ги споделя.

Явно изход няма друг,

освен да ги излея тук...


Искам те! За теб живея,

но ти не знаеш за това...

За твоя поглед аз копнея

и докосване с ръка...


Когато ме погледнеш,

всичко в мен изгаря,

загубвам си ума!


Когато заговориш,

сякаш музика звучи,

а сърцето ритъма следи!


Сърцето ми студено ти дойде и разтопи...

А течността превърна в ярки пламъци!

Скочи във тях и с мене изгори!

 

© Арам Вартанян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??