Ти ли си това или сънувам?!
От плът и кръв мечтата моя!
Все за теб бленувам!
Гледам към кафявите, усмихнати очи,
но не проговарят, не!
Грейнали са като слънчеви лъчи -
какво ли крият те?!
Искам да ти кажа:
"Обичам те повече от всичко на света!"
Желая те - не мога да се спра!
Но ти желаеш ли това?!
Чувствата в себе си тая.
Страх ме е да ги споделя.
Явно изход няма друг,
освен да ги излея тук...
Искам те! За теб живея,
но ти не знаеш за това...
За твоя поглед аз копнея
и докосване с ръка...
Когато ме погледнеш,
всичко в мен изгаря,
загубвам си ума!
Когато заговориш,
сякаш музика звучи,
а сърцето ритъма следи!
Сърцето ми студено ти дойде и разтопи...
А течността превърна в ярки пламъци!
Скочи във тях и с мене изгори!
© Арам Вартанян All rights reserved.