16 jul 2009, 1:15  

Есенни листа 

  Poesía » Del paisaje
2678 1 30

Край мене есенни листа
играят танца си последен
и тези капки красота
безкрайно мога да ги гледам.

Във тихия им шепот аз
долавям тръпката позната
на тайно изживяна страст,
дарила с белези душата...

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??