8 mar 2019, 13:41

По звездите не гадая аз 

  Poesía » Filosófica
238 1 2

 

По звездите не гадая аз.
Не мога с тях да споря!
Какво ни носи следващият час?
Какво се случва? Не смея да говоря!

Минутите отброяват всеки час.
Знам и секундите са точни...
Не слушам часовниковия такт.
Обичам със циферблатите среднощни!

А бъдещето  скрито в тях -
без да иска мина над нас в небето
и случайно надникнах аз
и видях бунта на вълните в морето!

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??