4 ene 2008, 9:58

Победата е твоя! 

  Poesía
1259 2 9
Времето ще заличи всеки спомен с теб,
забравил да обича, хладен като лед,
запомнил изневери, подлост и лъжи,
живот живян за мъка, болка и сълзи.

Страданията нося, като облак са над мен,
плащам за греха си с тебе споделен,
мислите ми черни... тровени с години,
мразя те... признавам... моля те, прости ми!

Друг се чувствам вече, лош и някак груб,
всичко е до време, всичко е напук,
нищо не задържам, гняв и топлина,
всичко разпиляно, хвърляно така...

Победата е твоя, щастлива си, нали?
Станах аз на пепел, спряла да гори,
а ти излъгана живееш с усмивка през сълзи,
сама сега празнуваш самотните си дни...

© Георги Зафиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??