29 nov 2012, 11:07

Победен 

  Poesía » De amor
434 0 0

ПОБЕДЕН

 

Ще дойдеш късно вечерта

от сърцето късче да откраднеш.

Ще пиеш жадно от страстта,

после изведнъж ще си отидеш.

За теб съм слабата жена,

позволила ти да тържествуваш

над нейната влюбена душа.

Последна нощ така пируваш!

 

Днес реших да те забравя.

Ще избягам аз от твоя плен.

Обещах си да го направя,

Но ще почерня всеки ден.

Любовта си ще оставя

да крещи дълбоко в мен.

Нека ме убие тя накрая,

но ще те видя победен.

 

Ще си тръгна и ще молиш,

ще ме търсиш пристрастен.

За целувки ти ще просиш,

на колене ще си сломен.

С поредната ще се залъгваш,

ще се откажеш уморен.

Няма да се излекуваш.

Ти завинаги ще си ранен!

 

© Таня Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??