18 may 2010, 22:01

Побъркващ, нежен, неустоим 

  Poesía » De amor
797 0 2

Побъркващ, нежен, неустоим

 

Димът се простира по тялото ми,

гали нежно и ме облада,

намести се, без да пита, в главата ми,

без дори да разбера как и кога.

 

Бавно се свлича по мен -

оставил траен отпечатък,

сякаш бе парещо чувствен сатен,

как без това чувство ще продължа нататък?!

 

Димът - нежен, побъркващ, необяснимо красив,

побърква всяка частичка от съзнанието ми,

обладал ме е, сякаш е жив,

станал е неразделна част от живота ми.

 

Този дим - неустоимо чувствен, опияняващ,

тази любов - неописуемо жарка и палеща.

Копнежът - непреодолимо силен и надделяващ,

а душата - единствено за теб крещяща.

 

Ти си това, с което не мога да се преборя,

ти си дрогата ми и страха,

ти си жаждата, с която не искам да се боря,

ти си желанието ми, ти си дима.

© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз по принцип мразя всякакъв стил свързан с чалгата така,че ще се постарая да не звуча така.И благодаря за съвета.
  • Метафората с дима ми хареса. Чувството като такова, на твоята възраст, малко ме обърка, но явно растете бързо. Като цяло не е зле - работи върху повторенията. В момента ми е малко в стил Андреа
Propuestas
: ??:??