15 jul 2012, 13:27

Почистване 

  Poesía » Otra
539 0 0

Почиствай бързо.

Измети.

Трохите бели там по пода,

заедно с омразата.

 

Метличката от гордостта

изтръскай

през терасата, накрая на вселената.

Прахът - на времето го подари.

 

А стария парцал, оцапан с гняв,

старателно го изпери.

От бабините спомени за младост 

сътвори си черга от мечтание.

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??