15.07.2012 г., 13:27 ч.

Почистване 

  Поезия » Друга
531 0 0

Почиствай бързо.

Измети.

Трохите бели там по пода,

заедно с омразата.

 

Метличката от гордостта

изтръскай

през терасата, накрая на вселената.

Прахът - на времето го подари.

 

А стария парцал, оцапан с гняв,

старателно го изпери.

От бабините спомени за младост 

сътвори си черга от мечтание.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??