25 sept 2020, 18:35

Почти... 

  Poesía » Filosófica, Otra
338 1 0

 

Умът обърква поривите на сърцето...

Сърцето пък отрича неговите доводи...

И вместо да се движиш гордо и напето,

ти си стегната в много здрави окови!

 

Почти доволна или пък почти щастлива...

пак луташ се из хаоса на светлината...

Почти излизаш от дилемата парлива...

Почти... сред липси и мечти... във тишина...

 

                                                                   © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??