1 oct 2018, 10:54

Почти не пиша дитирамби от любовните..... 

  Poesía » Otra
570 11 23

Не съм от тези дето търсят оправдания
и глупаво в очите ви изглеждам.
Да, будала съм! Лимитирано издание...
И не случайно казвам се Надежда.

 

Не се подвеждайте, аз вярвам, но заблудите
на кръст разпъват и душа и Вяра.
И често чувам ви: "О, да са живи лудите"!
Сентенцията от света по-стара.

 

Почти не пиша дитирамби от любовните,
та мога ли за себе си да пиша?
Докато трескаво разпъвате виновните,
една Любов едва сред смога диша...

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??