Пея си под душа
и във водата аз се гуша.
Обичам аз да си римувам
и весело да си рапувам.
Водата ме облива,
но да подскачам в банята не бива,
защото ако се подхлъзна
здравата в стената ще се блъсна.(:
© Михаела Ангелова Todos los derechos reservados