13.04.2017 г., 23:01 ч.

Под душа 

  Поезия » Хумористична
1064 2 7

Пея си под душа

и във водата аз се гуша.

Обичам аз да си римувам 

и весело да си рапувам.

 

Водата ме облива,

но да подскачам в банята не бива,

защото ако се подхлъзна

здравата в стената ще се блъсна.(:

© Михаела Ангелова Всички права запазени

Написах го, когато бях на 7.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??