3 ago 2007, 11:39

ПОД ИКОНАТА 

  Poesía
447 0 6
Изписана си съща,
с очи големи, докосващи БОГА!
И с сълзи попиващи,
и с ДУХ, праведни!

И сякаш нямаш утроба,
а чиста форма!
И спомен изгарящ,
и образ изпепеляващ!

Възраст на изпитание,
на самовглъбение!
ХРИСТОВА възраст...
С кръстта си живееш...

Носиш го - един живот не стига...
Изповядваш по белия свят...
И пак вървиш, Жертва и залог!
С цена... изкупителна!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??