1 abr 2014, 15:20

Под небесното сено 

  Poesía » De amor
360 0 3

Във шепата на твоята усмивка

се разтопи и моето сърце.

А мъжкото ми чувство се предаде

на твойте бяло-слънчеви ръце.

 

Под сянката на твоята завивка

замрежиха се моите очи.

От булото на твойта нежни страсти

затоплиха ме огнени лъчи.

 

Душата твоя моята погали

и двете се събраха във едно.

Леглото стана тясно за телата,

но ни зави небесното сено.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??