Apr 1, 2014, 3:20 PM

Под небесното сено 

  Poetry » Love
359 0 3

Във шепата на твоята усмивка

се разтопи и моето сърце.

А мъжкото ми чувство се предаде

на твойте бяло-слънчеви ръце.

 

Под сянката на твоята завивка

замрежиха се моите очи.

От булото на твойта нежни страсти

затоплиха ме огнени лъчи.

 

Душата твоя моята погали

и двете се събраха във едно.

Леглото стана тясно за телата,

но ни зави небесното сено.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??