26 sept 2009, 21:41

Под сенките на мислите ... 

  Poesía
634 0 21

Под сенките на мислите се рони

задъхан, пожълтял страхът.

Съмненията - голи клони,

прекършени стърчат.

 

На вярата във топлата хралупа

прегръщат спомени мечти.

Ще бъде кратка тази зима

и няма да боли...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??