Sep 26, 2009, 9:41 PM

Под сенките на мислите ... 

  Poetry
621 0 21

Под сенките на мислите се рони

задъхан, пожълтял страхът.

Съмненията - голи клони,

прекършени стърчат.

 

На вярата във топлата хралупа

прегръщат спомени мечти.

Ще бъде кратка тази зима

и няма да боли...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??