26 сент. 2009 г., 21:41

Под сенките на мислите ... 

  Поэзия
626 0 21

Под сенките на мислите се рони

задъхан, пожълтял страхът.

Съмненията - голи клони,

прекършени стърчат.

 

На вярата във топлата хралупа

прегръщат спомени мечти.

Ще бъде кратка тази зима

и няма да боли...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??