12 may 2013, 10:09

Под слънцето 

  Poesía
708 0 9



Две пъстропери птици
в танц се вият,
крила преплитат,
в синевата се издигат.
След себе си,
обсипана с цветя
следа оставят.

Душите ни
под слънцето се любят.

 

 

 



© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??