May 12, 2013, 10:09 AM

Под слънцето 

  Poetry
638 0 9



Две пъстропери птици
в танц се вият,
крила преплитат,
в синевата се издигат.
След себе си,
обсипана с цветя
следа оставят.

Душите ни
под слънцето се любят.

 

 

 



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??