4 feb 2008, 16:58

Под тихото бръмчене на снега 

  Poesía
485 0 1
 

Под тихото бръмчене на снега

Заспиват ветровете

На пейката самотно е прострял деня си

Мъничък човек в поезия

 

Гълъбите тичат да кълват

Гнева от думи

По паважа

И колко още други

Ще покажат

Че са се научили

 

На мъничко

Като зрънце живот

 

На полет

Хвърлен през прозореца

 

И шумен град

Зъбите си да оголва

 

03.02.2008

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • беше ми домъчняло за стиховете ти-стилен и силен в поезията си!!!!
Propuestas
: ??:??