21 ago 2018, 14:29

Подай ми ръка 

  Poesía » De amor
344 0 0

Бъди обятията, в които се разтапям,

когато целия ми свят се руши

Бъди сълзите, в които се потапям,

когато огънят цяла ме опустоши.

 

Когато на парчета рухна на земята,

ти ме направи отново цяла.

Когато мрака обгърне ми даже и душата, 

точно ти превърни я в бяла.

 

Бъди ми опора в тежката тъга,

а нея замени с радост нежна.

Когато на ръба съм - ти подай ръка,

разпиляните сълзи нека станат усмивка тъй прилежна.

© Мария Коцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??