Бъди обятията, в които се разтапям,
когато целия ми свят се руши
Бъди сълзите, в които се потапям,
когато огънят цяла ме опустоши.
Когато на парчета рухна на земята,
ти ме направи отново цяла.
Когато мрака обгърне ми даже и душата,
точно ти превърни я в бяла.
Бъди ми опора в тежката тъга,
а нея замени с радост нежна.
Когато на ръба съм - ти подай ръка,
разпиляните сълзи нека станат усмивка тъй прилежна.
© Мария Коцева Все права защищены