Подай ръка и ме свали от рая,
дървото на живота опознах,
отхапах ябълка накрая
и тръгнах да те търся по света.
Парче от сън, сълза от спомен
за мен си ти - единствен мой.
Светът за тебе ми напомня
и ме оставя без покой.
Затуй съм паднал ангел
и търся те с небесен зов.
Дали и ти от рай си паднал
и търсиш ме под името любов.
© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados