9 дек. 2012 г., 22:50

Подай ръка 

  Поэзия » Любовная
629 0 4

Подай ръка и ме свали от рая,

дървото на живота опознах,

отхапах ябълка накрая

и тръгнах да те търся по света.

 

Парче от сън, сълза от спомен

за мен си ти - единствен мой.

Светът за тебе ми напомня

и ме оставя без покой.

 

Затуй съм паднал ангел

и търся те с небесен зов.

Дали и ти от рай си паднал

и търсиш ме под името любов.

© Вяра Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??