27 may 2010, 7:57

Поданик 

  Poesía
510 0 0

              ПОДАНИК

 

От капката сълза на твоите очи се давя,

паля се от шепота на твоя глас.

В студ и пек тялото ти грее като жарава -

поданик съм на твоята власт.

 

Често в твоята душа буря се заражда,

за мене шепота ти става ураган.

След пороя  умирам от любовна жажда.

При теб оставам. Целуван и руган...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??