Искам теб да си пожелая,
да получи подарък душата ми.
Да намеря отговори, които не зная
и да блесне в очите мечтата ми!
Да звънят камбаните в утрото,
да съм притихнала с теб под елхата.
От всички подаръци в тъмното,
теб да е уловила ръката!
Искам, щом Звездата изгрее
да въздъхна сгушено в тебе.
Благодарна, че любовта ни живее
и с вяра, че имаме време!
© Галина Кръстева Todos los derechos reservados