30.11.2022 г., 20:06 ч.

Подарена мечта 

  Поезия
259 0 2

Искам теб да си пожелая,
да получи подарък душата ми.
Да намеря отговори, които не зная
и да блесне в очите мечтата ми!

Да звънят камбаните в утрото,
да съм притихнала с теб под елхата.
От всички подаръци в тъмното,
теб да е уловила ръката!

Искам, щом Звездата изгрее
да въздъхна сгушено в тебе.
Благодарна, че любовта ни живее
и с вяра, че имаме време!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??