12 may 2023, 22:10

Подари ми 

  Poesía » De amor, Otra
279 1 4

Подари ми голяма любов, 

да я вкуся с наслада, 

да очакваме изгрева нов

като жерави млади. 

 

Подари ми и синьо небе, 

да летим нависоко

и когато изчезне съвсем, 

да не казваме сбогом. 

 

Подари ми сияйна мечта –

споделена реалност, 

подари ми и къс свобода, 

и сърце огледално. 

 

Подари ми... Ах, колко неща 

ти поисках, прощавай!

Просто искам дори да греша,

да не ме изоставяш!

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??