15 abr 2009, 16:47

Подарявам ти... 

  Poesía » De amor
1450 0 5

 

Подарявам ти усмивката лъчиста,

предизвикана с едничък поглед само.

Подарявам ти сълзата чиста,

отронена и сгушена на твойто рамо.

 

Подарявам ти блясъка в очите,

и трепетите, и мечтите.

И като птица, мисълта,

към тебе плахо разперила крила.

 

Подарявам ти на ласката ми нежността,

щом към тебе тихо съм протегнала ръка.

Подарявам ти на дланите ми топлината,

като горещ извор, който блика от душата.

 

Всичко ти подарявам.

Всяко късче красота от мен ти давам.

Вземи я, запомни я,

в изгрева и залеза за спомен запази я.

© Елена Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??