8 jun 2022, 21:39

Подарявам ти залеза 

  Poesía » De amor, Del paisaje
275 0 0

Подарявам ти залеза на деня, 

не защото е началото на нощта, 

а обещание за нещо ново, 

което идва след това. 

 

Утрото на новият ден е ново, 

неопитно и доверчиво все още, 

нека заедно с теб да му дадем, 

онази мъдрост и топлина докато узрее.

 

Да го учим на всичко в живота, 

което го чака през деня, 

да избършем сълзите, ако се наложи, 

да го подкрепяме докато расте. 

 

Когато остарее отново и залезе, 

пак ти го дарявам с много обич, 

с обещанието да съм до теб, 

а утрешният ден да бъде нов. 

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??