10 jul 2007, 9:35

ПОДАРЪК 

  Poesía
393 0 8
На слънцето ръка протягам,
а то отвръща ми с гримаса,
обкичва ме със слънчеви лъчи
и топло с верен тон приглася.

На слънцето земя дарявам,
а то отплаща се със слънчев плод
и с вярност времето отмерва,
и истината от лъжа отсейва.

На слънцето стиха изпращам,
а    то отвръща ми с гримаса,
усмивка топла ми поднася
и в сладка дрямка ме унася!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??