10.07.2007 г., 9:35 ч.

ПОДАРЪК 

  Поезия
387 0 8
На слънцето ръка протягам,
а то отвръща ми с гримаса,
обкичва ме със слънчеви лъчи
и топло с верен тон приглася.

На слънцето земя дарявам,
а то отплаща се със слънчев плод
и с вярност времето отмерва,
и истината от лъжа отсейва.

На слънцето стиха изпращам,
а    то отвръща ми с гримаса,
усмивка топла ми поднася
и в сладка дрямка ме унася!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??