23 feb 2017, 15:44

Подарък 

  Poesía » Para niños
771 1 1

Той е твойта изненада,

за послушните – награда.

Тайничко го пожелаваш

и за него се надяваш.

Радост за голям и малък,

казва се …

                     /подарък/

 

© Ани Монева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

29 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??