30 dic 2020, 18:26

Подарък 

  Poesía » De amor
597 0 0

Подарък
 

По тайна пътека, тичаща към теб,
замитам всички ледени следи.
Тупти сърцето ми,  отеква ек - 
на ревера със звезда, да прелети.

 

Подарък носи в празничната нощ
сред звън от пълни и кристални чаши,
да излее в празничен разкош 
с шепоти <обичам те> от миговете наши.

 

С нежен полъх преминавам
по устните,  дъхът ми те погалва.
Обичта нека ни опива двама
в година нова. Подарък ти оставям.

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??