21 ene 2009, 13:22

Подвластно 

  Poesía » De amor
450 0 3

И тази нощ

е властна...

С мелодия игрива

в болеро танц

или фанданго

примирам...

Феерия от чувства,

в тази нощ лунна

закътват се

в очите ми...

От ръба им

надниквам

и бавно в пропаст

се свличам...

Уж е ужас,

а  е приятно

нощно видение,

случило се само,

в очите ми...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??