26 mar 2021, 10:50

Подземният строител 

  Poesía » Para niños
507 0 10

Купчинка след купчинка пак

в ливадата, това е знак,

че Тя работи под земята

далеч, далеч от светлината.

Тунели строи умело,

в тъмното работи смело.

Домът й е в подземна зала.

От трева и пух е одеяла,

с който завива своите дечица.

Носи им червейчета за храница,

но не значи, че е нощна птица,

защото това е земната ...??

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Горска пролет »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??