27 abr 2017, 18:51

Поединично 

  Poesía
229 0 0

поединично
се спасява всеки уж
в една държава

 

поединично
се спасява всеки в уж
една държава

 

поединично
се спасява всеки от
една държава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??