12 jul 2006, 21:46

Поет 

  Poesía
2213 0 11

Животът стане ли солен,
наведен пише без да спира,
нарежда стихове смутен,
а римата без край извира.

Радост с дъх на хризантеми
в полъха си щом го гали,
дните в страсти сътворени,
посипва с бисерни възхвали.

Избрал е пътя си нелесен
и вярва в свойта правота.
На златната и хладна есен
обича жълтите листа.

Погледът му е премрежен,
усещащ всякакви промени.
Душата му събира нежност
в дяволското наше време.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??