На поредната ни творческа запив...Ъ, сбирка,
Юри `щото знай, че с "Джони Блек" ще се нафирка,
почна ни с дрескодът - тъъничко и отдалече,
в потник всички пишещи събратя той съ...Облече.
За поетесите - понеже сме сърца корави,
той кавалер - ръкавите на потника остави.
Уж лято е, а кучи студ. Светът ли се побърка?
Очакваме треперещи, снежец да запрехвърка...
Разпъплиха се Музите ни - листни въшки същи
добре, че " Маргаритите" си носехме - от вкъщи.
И тихичко проклиняхме поетите, дрескода,
по - лоша от " короната"...Поетската им мода...
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados