10 nov 2016, 0:58

Поетът пишещ за теб 

  Poesía » Verso libre
381 0 0

Утре, когато се видим,
ще си купя кафе,
само за да попиташ

дали може да го пробваш.
Ще слушам музика на слушалките си,
само за да ме попиташ какво слушам.
И после ще си мисля

колко е хубаво

да се интересуваш от мен,
когато всъщност аз съм 
поетът пишещ за теб.

© Ally Angelova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??